Akupunktur

Jeg tager dine udfordringer alvorligt i en naturlig og afslappende behandling med akupunktur.

Behandling med akupunktur

Jeg tilbyder akupunkturbehandling med stort fokus på dig, dit helbred og velvære. Kontakt Den Alternative Klinik i dag, hvis jeg også skal hjælpe dig.

Jeg har stor succes med akupunktur i form af smertebehandling – især i nakke og skuldre, men også alle andre steder. Med akupunktur er det muligt at behandle mange forskellige udfordringer. Udover kropssmerter kan akupunktur hjælpe mod allergi, migræne, smerter og hedeture i forbindelse med kvinders cyklus, og kan sågar hjælpe med at skabe mere balance i kroppen i forbindelse med stress, angst eller depression. Akupunktur styrker nemlig både din krop og dit sind.

Før jeg går i gang med din behandling, har vi en grundig konsultation, hvor vi tager en snak om de udfordringer, du står overfor – på den måde kan jeg tilbyde den bedst mulige behandling.

Kontakt mig, så tager vi en snak om dine udfordringer – eller book en tid direkte.

Skab mere balance i din krop

Jeg ved godt, at det er de færreste mennesker der knuselsker nåle. Derfor er det er vigtigt, at du føler dig godt tilpas, før vi går i gang med behandlingen. Forløbet foregår derfor på dine præmisser og i dit tempo – det har nemlig indflydelse på resultatet, at du er afslappet og tryg, inden vi går i gang. Jeg guider dig gennem hele behandlingen, så du får det bedst mulige resultat.

Jeg tilbyder også akupunktur og massage i én session, for en bedre og mere afslappende behandling. Læs mere her.

Behandlingen

Behandling varer ca. 60 min.
Jeg spørger ind til din livsførelse, nuværende og tidligere symptomer og lidelser – alt sammen noget, der kan have indflydelse på det problem, du kommer med.

Et behandlingsforløb varer som regel 6 gange, men eftersom ingen mennesker er ens, kan nogle nøjes med få behandlinger, hvor andre må have flere.

Akutte problemer kræver færre behandlinger end kroniske. Det er derfor, det er vigtigt ikke at vente for længe med at få behandling.

Et skridt mod alternativ smertebehandling

Uanset om du ønsker akupunktur mod smertebehandling eller helt andre udfordringer, om du ikke har prøvet det før, eller du er en garvet spiller i den alternative verden, står jeg klar til at byde dig velkommen i klinikken, som ligger centralt i St. Heddinge på Stevns.

Ring til mig eller send en SMS på 27 62 84 29 og book en tid. Du kan også skrive til mig på enten klinik32a@gmail.com eller ved at udfylde kontaktformularen, så vender jeg tilbage til dig hurtigst muligt. Jeg glæder mig til at byde dig velkommen i klinikken.

Se hvad vores kunder siger

Akupunktur - fordi det virker

Et slogan, men mere end det. Det er faktisk sandheden. Selv aldersrelaterede symptomer som andre giver op overfor, afhjælpes helt eller mildnes ved behandling med akupunktur hos Marlene

– Laura

Lindret smerter

Jeg er kommet her hos Marlene siden efteråret 2013 og har fået akupunktur for gigt og iskias. Det har hjulpet meget og har lindret mine smerter.

– Jeanette

Varmeste anbefalinger til Marlene

Har I helbredsproblemer? Så kan jeg helt sikkert anbefale Marlene. Hun er et helt unikt menneske, som spænder over mange behandlingsformer.

Og det hjælper, det kan jeg trygt stå inde for. Derfor mine varmeste anbefalinger til Marlene

– Katrine

Kan godt anbefale akupunktur

Jeg har haft problemer med balance nerven – depression – træthed – almen utilpashed. Hver gang jeg har været hos Marlene og fået behandling har det hjulpet. Kan godt anbefale en behandling med akupunktur engang i mellem.

– Poul Erik

Skriv til mig

Du er altid velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål eller overvejer at starte et behandlingsforløb. Ring eller send en SMS til mig på 27 62 84 29. Du kan også sende mig en mail på klinik32a@gmail.com eller udfyld kontaktformularen.

Jeg glæder mig til at høre fra dig.