Eksamens angst

Går du totalt i panik ved tanken om eksamen?

Stresser helt vildt og kan ikke sove af bare uro?

Så kan det være du skal overveje at få et par akupunkturbehandlinger.

Eksamensangst behandles effektivt med akupunktur, som har en beroligende effekt på både sind og krop.

Samtidig kan det øge koncentrationen og hjælpe dig til at fokusere på de vigtige ting.

Det kan være du har behov for at få dit vitamin og mineral lager fyldt op, fx hvis du er stresset, udkørt eller har mange muskelspændinger af at sidde foran en skærm.

Der kan en massage løsne op for det fysiske ubehag.

Du kan få hjælp i form af eksamensdråber – det er en blanding af Bach’s blomster remedier – helt uskadelige, men har en fantastisk effekt.

Du får udleveret gode råd, du selv kan gøre der hjemme og lige inden eksamenen, fx akupressur punkter, kostråd og vejrtrækningsøvelser. Så du er rigtigt godt forberedt.

Pst…. fås også som et koncentreret behandlingsforløb

Det er et intensivt forløb med kort tid mellem behandlingerne. Det betyder at behandlingen får bedre fat, og det hjælper hurtigere. Det har også den fordel, at når der kun fokuseres på et problem ad gangen, så er der større chance for, at jeg kommer mere i dybden. Desuden har erfaringen sagt mig, at når jeg griber problemet an fra mange sider, så virker det bare bedre.

Læs mere under behandlingsforløb

Du kan selvfølgelig stadig få en behandling ad gangen eller et rabatkort til 5 behandlinger, hvis du ikke synes et koncentreret forløb er noget for dig.

Se hvad vores kunder siger

Akupunktur - fordi det virker

Et slogan, men mere end det. Det er faktisk sandheden. Selv aldersrelaterede symptomer som andre giver op overfor, afhjælpes helt eller mildnes ved behandling med akupunktur hos Marlene

– Laura

Lindret smerter

Jeg er kommet her hos Marlene siden efteråret 2013 og har fået akupunktur for gigt og iskias. Det har hjulpet meget og har lindret mine smerter.

– Jeanette

Varmeste anbefalinger til Marlene

Har I helbredsproblemer? Så kan jeg helt sikkert anbefale Marlene. Hun er et helt unikt menneske, som spænder over mange behandlingsformer.

Og det hjælper, det kan jeg trygt stå inde for. Derfor mine varmeste anbefalinger til Marlene

– Katrine

Kan godt anbefale akupunktur

Jeg har haft problemer med balance nerven – depression – træthed – almen utilpashed. Hver gang jeg har været hos Marlene og fået behandling har det hjulpet. Kan godt anbefale en behandling med akupunktur engang i mellem.

– Poul Erik

Skriv til mig

Du er altid velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål eller overvejer at starte et behandlingsforløb. Ring eller send en SMS til mig på 27 62 84 29. Du kan også sende mig en mail på klinik32a@gmail.com eller udfyld kontaktformularen.

Jeg glæder mig til at høre fra dig.