Fordøjelses problemer

Mange problemer kan opstå, når fordøjelsen ikke fungerer optimalt. Det kan være alt lige fra sure opstød, mavesmerter til kronisk diarre.

Det er noget, der ikke bekymrer os særligt, når det fungerer, men som kan ødelægge hverdagen, når det ikke gør. Det kan involvere smerter, ubehag, flovhed og ikke mindst besvær og ubelejlighed.

Besvær fordi det kræver at du selv tager ansvar – ubelejlighed fordi, det er svært at være social, hvis du har fødevareallergi/ intolerance, eller hvis du er bange for ikke at nå på toilettet i tide. Det besværliggør dit liv.

Årsagerne kan være mange – lige fra stress, angst, forkert kost, medicin, allergi/intolerance, dårlig hygiejne, overspisning til alvorlige tarmbetændelser.

Akupunktur kan få fordøjelsen genoprettet ved at stimulere fordøjelses-organerne til at arbejde bedre, samtidig styrkes kroppen ved, at der sættes ind mod de specifikke problemer. Der udover kan der spises efter, hvad der gavner dine symptomer, og undgå det der skaber dem.

De allerbedste råd til en god fordøjelse er at spise langsomt i en god atmosfære uden forstyrrelser af nogen skærme, samt undgå overspisning.

Det er helt gratis og det er et sted, hvor du selv kan sætte ind – LIGE NU

Pst…. fås også som et koncentreret behandlingsforløb.

Det er et intensivt forløb med kort tid mellem behandlingerne. Det betyder at behandlingen får bedre fat, og det hjælper hurtigere.  Det har også den fordel, at når der kun fokuseres på et problem ad gangen, så er der større chance for, at jeg kommer mere i dybden. Desuden har erfaringen sagt mig, at når jeg griber problemet an fra mange sider, så virker det bare bedre.

Læs mere under behandlingsforløb

Du kan selvfølgelig stadig få en behandling ad gangen eller et rabatkort til 5 behandlinger, hvis du ikke synes et koncentreret forløb er noget for dig.

Har DU brug for hjælp til dit fordøjelsesproblem, så kan du bestille en tid på

Tlf.: 2762 8429 og jeg er klar til at hjælpe dig.