Fordøjelses problemer

Mange problemer kan opstå, når fordøjelsen ikke fungerer optimalt.

Årsagerne kan være mange

Mange problemer kan opstå, når fordøjelsen ikke fungerer optimalt. Det kan være alt lige fra sure opstød, mavesmerter til kronisk diarre.

Det er noget, der ikke bekymrer os særligt, når det fungerer, men som kan ødelægge hverdagen, når det ikke gør. Det kan involvere smerter, ubehag, flovhed og ikke mindst besvær og ubelejlighed.

Besvær fordi det kræver at du selv tager ansvar – ubelejlighed fordi, det er svært at være social, hvis du har fødevareallergi/ intolerance, eller hvis du er bange for ikke at nå på toilettet i tide. Det besværliggør dit liv.

Årsagerne kan være mange – lige fra stress, angst, forkert kost, medicin, allergi/intolerance, dårlig hygiejne, overspisning til alvorlige tarmbetændelser.

Akupunktur kan få fordøjelsen genoprettet ved at stimulere fordøjelses-organerne til at arbejde bedre, samtidig styrkes kroppen ved, at der sættes ind mod de specifikke problemer. Der udover kan der spises efter, hvad der gavner dine symptomer, og undgå det der skaber dem.

De allerbedste råd til en god fordøjelse er at spise langsomt i en god atmosfære uden forstyrrelser af nogen skærme, samt undgå overspisning.

Det er helt gratis og det er et sted, hvor du selv kan sætte ind – LIGE NU

Pst…. fås også som et koncentreret behandlingsforløb

Det er et intensivt forløb med kort tid mellem behandlingerne. Det betyder at behandlingen får bedre fat, og det hjælper hurtigere. Det har også den fordel, at når der kun fokuseres på et problem ad gangen, så er der større chance for, at jeg kommer mere i dybden. Desuden har erfaringen sagt mig, at når jeg griber problemet an fra mange sider, så virker det bare bedre.

Læs mere under behandlingsforløb

Har DU brug for hjælp til dit fordøjelsesproblem, så kan du bestille en tid hos mig.

Se hvad vores kunder siger

Akupunktur - fordi det virker

Et slogan, men mere end det. Det er faktisk sandheden. Selv aldersrelaterede symptomer som andre giver op overfor, afhjælpes helt eller mildnes ved behandling med akupunktur hos Marlene

– Laura

Lindret smerter

Jeg er kommet her hos Marlene siden efteråret 2013 og har fået akupunktur for gigt og iskias. Det har hjulpet meget og har lindret mine smerter.

– Jeanette

Varmeste anbefalinger til Marlene

Har I helbredsproblemer? Så kan jeg helt sikkert anbefale Marlene. Hun er et helt unikt menneske, som spænder over mange behandlingsformer.

Og det hjælper, det kan jeg trygt stå inde for. Derfor mine varmeste anbefalinger til Marlene

– Katrine

Kan godt anbefale akupunktur

Jeg har haft problemer med balance nerven – depression – træthed – almen utilpashed. Hver gang jeg har været hos Marlene og fået behandling har det hjulpet. Kan godt anbefale en behandling med akupunktur engang i mellem.

– Poul Erik

Skriv til mig

Du er altid velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål eller overvejer at starte et behandlingsforløb. Ring eller send en SMS til mig på 27 62 84 29. Du kan også sende mig en mail på klinik32a@gmail.com eller udfyld kontaktformularen.

Jeg glæder mig til at høre fra dig.