Hedeture

Hedeture er en del af klimakteriet, men hold op, hvor kan det være en belastning.

Har du det også sådan nogle gange?

At du helst ville gemme dig i en stor tørretumbler, og så lige sætte den på kold luft?

Hedeture er en del af klimakteriet, men hold op, hvor kan det være en belastning.

Det er slemt nok at have hedeture, men hvis du også har en eller flere af de andre symptomer, så kan det være et helvede.

 • Manglende nattesøvn
 • Angst for at få en hedetur offentligt
 • Tørre slimhinder, tørt hår og tørre øjne
 • Humørsvingninger og tudeture
 • Ømme tunge ben, åreknuder og hæmorider
 • Inkontinens og blærebetændelse
 • Smerter i led og muskler
 • Hovedpiner
 • Knogleskørhed
 • Vægtøgning
 • Øget hårvækst, der hvor du ikke vil have det
 • DÅRLIG LIVSKVALITET

Du kan vælge at se det, som endnu en pubertet. Ja, jeg ved det. Tanken er rædselsfuld, men vi overlevede, og klimakteriet gør dig trods alt ikke til teenager igen. Og ligesom puberteten, så har det en ende.

Og der er fordele. Hvem vil ikke gerne slippe for menstruation? PMS? Og ikke mindst at slippe for at bruge præventionsmidler? Du kan ende det hurtigere ved at få akupunktur, det er faktisk ret effektivt. Der styrker jeg kroppen til at fjerne den overskydende hede og tørhed, samt går specifikt ind på dine problemer.

Desuden får du kostråd, med kost der gavner og kost der skader, for lige dine problemer. Det vil være en rigtig god ide at få lavet en vitamin og mineral test, for at se om du er lav i de typiske klimakterie vitamin mangler. Fx kalk, magnesium, D3 og fiskeolie.

Visse kosttilskud eller teer kan også hjælpe fx rødkløver og salvie.

Pst…. fås også som et koncentreret behandlingsforløb.

Det er et intensivt forløb med kort tid mellem behandlingerne. Det betyder at behandlingen får bedre fat, og det hjælper hurtigere. Det har også den fordel, at når der kun fokuseres på et problem ad gangen, så er der større chance for, at jeg kommer mere i dybden. Desuden har erfaringen sagt mig, at når jeg griber problemet an fra mange sider, så virker det bare bedre.

Læs mere på behandlingsforløb

Du kan selvfølgelig stadig få en behandling ad gangen eller et rabatkort til 5 behandlinger, hvis du ikke synes et koncentreret forløb er noget for dig.

Er du blevet motiveret nu og vil i gang med det samme, så kan du bestille en tid på

Se hvad vores kunder siger

Akupunktur - fordi det virker

Et slogan, men mere end det. Det er faktisk sandheden. Selv aldersrelaterede symptomer som andre giver op overfor, afhjælpes helt eller mildnes ved behandling med akupunktur hos Marlene

– Laura

Lindret smerter

Jeg er kommet her hos Marlene siden efteråret 2013 og har fået akupunktur for gigt og iskias. Det har hjulpet meget og har lindret mine smerter.

– Jeanette

Varmeste anbefalinger til Marlene

Har I helbredsproblemer? Så kan jeg helt sikkert anbefale Marlene. Hun er et helt unikt menneske, som spænder over mange behandlingsformer.

Og det hjælper, det kan jeg trygt stå inde for. Derfor mine varmeste anbefalinger til Marlene

– Katrine

Kan godt anbefale akupunktur

Jeg har haft problemer med balance nerven – depression – træthed – almen utilpashed. Hver gang jeg har været hos Marlene og fået behandling har det hjulpet. Kan godt anbefale en behandling med akupunktur engang i mellem.

– Poul Erik

Skriv til mig

Du er altid velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål eller overvejer at starte et behandlingsforløb. Ring eller send en SMS til mig på 27 62 84 29. Du kan også sende mig en mail på klinik32a@gmail.com eller udfyld kontaktformularen.

Jeg glæder mig til at høre fra dig.