Hovedpine og migræne

Døjer du med en irriterende eller invaliderende hovedpine, der bare ødelægger din livskvalitet?

Kender du til:

Må du gang på gang sige nej til sociale og festlige sammenkomster?

Og ville det ikke være dejligt at slippe for det?

Det rigtigt gode ved at få hjælp med akupunktur er, at du slipper for at spise en masse hovedpinepiller, og det der er værre. Derved slipper du for bivirkningerne. Akupunktur styrker og stabiliserer din krop, danner endofiner, der afhjælper smerter og løfter humøret.

Spændingshovedpine og visse migræner kommer ofte af spændinger i nakke og skuldre. Det kan en afstressende og blid fysiurgisk massage hjælpe på. Evt i kombination med akupunktur.

Der kan sagtens være både vitamin og mineral mangler involveret fx magnesium mangel. Så det vil være oplagt at få en vitamin og mineral test med en efterfølgende kostplan, med kost der styrker din ubalance.

TCM Kost terapi går ud på, at man kan bruge mad terapeutisk, dvs alt efter hvilket ubalancemønster du har, så kan du selv deltage i behandlingen ved at spise fødevarer, der gavner dine ubalancer og derved dæmper symptomerne. Kost kan betyde en stor del ved hovedpiner og migræne.

Kost, der gavner og kost, der skader

En ’stress af’ test og en special blanding af Bach’s blomster remedier kan også gøre underværker. Da der ofte er følelser involveret ved hovedpine og migræne, kan blomstermedicin være et fantastisk hjælpemiddel. Det virker ved at du bliver afslappet, får en indre ro og problemerne kommer på afstand og fylder ikke så meget.

Akupunktur kan både holde dig smerte fri og forebygge nye smerter ved hjælp af en vedligeholdelsesplan.

Hvad kan du selv gøre ved en let hovedpine

  • Drikke masser af vand
  • Gåture med frisk luft
  • Åndedrætsøvelser
  • Rygestop

Hovedpine og migræne kan sidde overalt i hovedet og kan komme af alt lige fra muskelspændinger, for højt blodtryk til overanstrengelse og allergier. Medicin bivirkninger og især afhængighed af hovedpinepiller.

Smerterne kan også være meget forskellige. De kan bl.a. føles som trykkende, dunkende, jagende og konstante. Meget voldsomme eller som om du er i en osteklokke.

De kan være et symptom på, at der er noget galt et andet sted i kroppen

De kan være et symptom på, at der er noget galt et andet sted i kroppen

Fx kæbespændinger, søvnproblemer, overgangsalder og øjenproblemer .

Det kan også være pga forurening, sociale problemer, dårligt indeklima eller du har ikke drukket nok vand.

Migræne har rigtig mange ledsagesymptomer fx kvalme, synsforstyrrelser, lysfølsomhed og træthed.

Husk – du skal altid gå til lægen hvis

  • Du får en pludselig og voldsom hovedpine
  • Din hovedpine bag øjet forværres, det kan være en infektion eller anden sygdom i øjet
  • Din hovedpine bliver ved, uden du forstår hvorfor
  • Smerterne er i ansigtet udover hovedet, det kan være bihulebetændelse

Pst…. fås også som et koncentreret behandlingsforløb

Det er et intensivt forløb med kort tid mellem behandlingerne. Det betyder at behandlingen får bedre fat, og det hjælper hurtigere. Det har også den fordel, at når der kun fokuseres på et problem ad gangen, så er der større chance for, at jeg kommer mere i dybden. Desuden har erfaringen sagt mig, at når jeg griber problemet an fra mange sider, så virker det bare bedre.

Læs mere under behandlingsforløb

Du kan selvfølgelig stadig få en behandling ad gangen eller et rabatkort til 5 behandlinger, hvis du ikke synes et koncentreret forløb er noget for dig.

Det er så lidt, der skal til. Så hvis du vil have lidt hjælp, så kan du bestille en tid

Se hvad vores kunder siger

Akupunktur - fordi det virker

Et slogan, men mere end det. Det er faktisk sandheden. Selv aldersrelaterede symptomer som andre giver op overfor, afhjælpes helt eller mildnes ved behandling med akupunktur hos Marlene

– Laura

Lindret smerter

Jeg er kommet her hos Marlene siden efteråret 2013 og har fået akupunktur for gigt og iskias. Det har hjulpet meget og har lindret mine smerter.

– Jeanette

Varmeste anbefalinger til Marlene

Har I helbredsproblemer? Så kan jeg helt sikkert anbefale Marlene. Hun er et helt unikt menneske, som spænder over mange behandlingsformer.

Og det hjælper, det kan jeg trygt stå inde for. Derfor mine varmeste anbefalinger til Marlene

– Katrine

Kan godt anbefale akupunktur

Jeg har haft problemer med balance nerven – depression – træthed – almen utilpashed. Hver gang jeg har været hos Marlene og fået behandling har det hjulpet. Kan godt anbefale en behandling med akupunktur engang i mellem.

– Poul Erik

Skriv til mig

Du er altid velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål eller overvejer at starte et behandlingsforløb. Ring eller send en SMS til mig på 27 62 84 29. Du kan også sende mig en mail på klinik32a@gmail.com eller udfyld kontaktformularen.

Jeg glæder mig til at høre fra dig.