Kinesiologisk Energibehandling

Det hele er et spørgsmål om Qi – energi

Mod ryg- og lændesmerter bruger jeg mest kinesiologi som supplement til andre behandlinger, især hvis der eventuelt er en stor stress tilstand, traumatiske oplevelser forbundet med smerterne eller en psykisk blokering af en eller anden art. Desuden til at teste, om det vil gavne dig med et specifikt kosttilskud eller vitaminer/ mineraler.

Kinesiologi består af en muskeltest, som ved hjælp af svage og stærke muskler, kan fortælle om din krops tilstand her og nu. Testen kan desuden fortælle, hvad du kan gøre for at få det bedre. Det kan fx være ved hjælp af nogle øvelser, bekræftelser, akupunktur eller andet.

Kroppen husker alle de oplevelser, den har været udsat for – også selv om sindet glemmer. Det kan sætte sig som blokeringer, som siden hen kan blive til smerter eller sygdomme.

Du kan hele tiden selv følge med i behandlingen, da svaret kan mærkes her og nu på egen krop

Behandlingen

En fuld energi behandling varer ca 1½ time den første gang, derefter ca. 1 time. Antallet af behandlinger afhænger selvfølgelig af omfanget af ubalancer, men almindeligvis er mellem 3 og 6 behandlinger tilstrækkeligt.

Imellem behandlingerne kan der gå op til en måned, måske mere. Det er helt naturligt, da både krop og sind skal bruge tid på at bearbejde problemerne.

Det er meget vigtigt at lade kroppen selv bestemme farten. Dog kan der ved smerteproblemer kombineres med øre akupunktur.

Du kan bestille en tid på tlf.  2762 8429