Kinesiologisk energibehandling

Det hele er et spørgsmål om Qi – energi

Kinesiologi

Mod ryg- og lændesmerter bruger jeg mest kinesiologi som supplement til andre behandlinger, især hvis der eventuelt er en stor stress tilstand, traumatiske oplevelser forbundet med smerterne eller en psykisk blokering af en eller anden art. Desuden til at teste, om det vil gavne dig med et specifikt kosttilskud eller vitaminer/ mineraler.

Kinesiologi består af en muskeltest, som ved hjælp af svage og stærke muskler, kan fortælle om din krops tilstand her og nu. Testen kan desuden fortælle, hvad du kan gøre for at få det bedre. Det kan fx være ved hjælp af nogle øvelser, bekræftelser, akupunktur eller andet.

Kroppen husker alle de oplevelser, den har været udsat for – også selv om sindet glemmer. Det kan sætte sig som blokeringer, som siden hen kan blive til smerter eller sygdomme.

Du kan hele tiden selv følge med i behandlingen, da svaret kan mærkes her og nu på egen krop.

Behandlingen

En fuld energi behandling varer ca 1½ time den første gang, derefter ca. 1 time. Antallet af behandlinger afhænger selvfølgelig af omfanget af ubalancer, men almindeligvis er mellem 3 og 6 behandlinger tilstrækkeligt.

Imellem behandlingerne kan der gå op til en måned, måske mere. Det er helt naturligt, da både krop og sind skal bruge tid på at bearbejde problemerne.

Det er meget vigtigt at lade kroppen selv bestemme farten. Dog kan der ved smerteproblemer kombineres med øre akupunktur.

Se hvad vores kunder siger

Akupunktur - fordi det virker

Et slogan, men mere end det. Det er faktisk sandheden. Selv aldersrelaterede symptomer som andre giver op overfor, afhjælpes helt eller mildnes ved behandling med akupunktur hos Marlene

– Laura

Lindret smerter

Jeg er kommet her hos Marlene siden efteråret 2013 og har fået akupunktur for gigt og iskias. Det har hjulpet meget og har lindret mine smerter.

– Jeanette

Varmeste anbefalinger til Marlene

Har I helbredsproblemer? Så kan jeg helt sikkert anbefale Marlene. Hun er et helt unikt menneske, som spænder over mange behandlingsformer.

Og det hjælper, det kan jeg trygt stå inde for. Derfor mine varmeste anbefalinger til Marlene

– Katrine

Kan godt anbefale akupunktur

Jeg har haft problemer med balance nerven – depression – træthed – almen utilpashed. Hver gang jeg har været hos Marlene og fået behandling har det hjulpet. Kan godt anbefale en behandling med akupunktur engang i mellem.

– Poul Erik

Skriv til mig

Du er altid velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål eller overvejer at starte et behandlingsforløb. Ring eller send en SMS til mig på 27 62 84 29. Du kan også sende mig en mail på klinik32a@gmail.com eller udfyld kontaktformularen.

Jeg glæder mig til at høre fra dig.