Fysiurgisk Massage

Massage og smerter

Massage er en god måde, både at forebygge og afhjælpe lettere ryg- og lændesmerter på.

Smerter kan have mange årsager, men kan komme af fx sygdomme, stillesiddende eller hårdt ensidigt arbejde eller af en pludselig overbelastning. Stress og belastninger kan skade kroppen og opbygge muskelspændinger, som derefter kan sætte sig til fx ryg- og lændesmerter, hovedpine, skulder- og nakkesmerter, tennisalbue og meget mere.

Hvis du er gravid, kan du have rigtig stor glæde af massage mod ryg- og lændesmerter. Jeg har en speciel pude, så du ligger godt under massagen og ellers kan det foregå på siden.

Behandlinger

Du kan vælge mellem 30, 45, 60 eller 75 minutters massage incl samtale og af- og påklædning. Og du behøver ikke tage lagen og håndklæde med.

  • 30 min. delmassage af ryg, baller, nakke, arme og ansigt, eller baller og ben – til dig, der ikke har de store problemer.
  • 45 min. delmassage af ryg, baller, nakke, arme og ansigt, eller baller og ben – til dig med ekstra fokus på smertesteder.
  • 60 min. helkropsmassage enten som fysiurgisk massage, eller afstressnings massage. Eller til dig, der har mange smertesteder.
  • 75 min helkropsmassage enten som fysiurgisk massage eller som total forkælelse med udvalgte essentielle olier og sten

Jeg supplerer gerne behandlingerne med cups og cupping, da det giver de bedste resultater.

Du kan bestille en tid på tlf.  2762 8429