Massage & akupunktur

Massage kan være med til at forstærke effekten af akupunktur.

Akupunkturbehandling med massage

På Den Alternative Klinik tilbyder vi akupunktur kombineret med massage som en måde at øge afslapning og lindre smerter og ubehag på.

Ved at kombinere akupunktur med massage kan du opleve en mere fuldendt og effektiv behandling, der kan hjælpe dig med at opnå en større følelse af indre balance og velvære.

Massage og akupunktur er begge behandlingsmetoder, som er kan være med til at reducere smerter, øge afslapning og skabe bedre cirkulation i kroppen. Jeg oplever stor succes ved at kombinere disse to behandlinger. Massage kan nemlig hjælpe med at løsne spændinger i musklerne og dermed skabe bedre forudsætninger for akupunkturbehandlingen.

Med akupunktur kombineret med massage får du to behandlinger i én – derfor er den en smule dyrere. Kontakt mig for at høre mere om behandlingen, eller booke din tid.

Hvordan foregår det?

Massage får kroppen til at slappe mere af, og den skaber bedre cirkulation i kroppen. Derfor starter jeg altid med at massere. Akupunkturen skal dog stadig have et bestemt tidsrum at virke i – derfor sættes akupunkturnålene efterhånden, som jeg er færdig med at massere det pågældende område. Efterfølgende skal akupunkturnålene sidde i lidt tid, mens du ligger i en behagelig og afslappende position.

Jeg har oplevet stor succes ved at kombinere akupunktur med massagebehandlinger. Mine klienter oplever færre smerter og en større følelse af afslapning og velvære. Ønsker du udelukkende en behandling med massage, tilbyder jeg også dette.

Book din tid i dag

Behandling skal være en positiv og beroligende oplevelse. Derfor bruger jeg tid til grundigt at lytte til dine udfordringer, og har du eksempelvis bekymringer omkring behandlingen, tager vi det hele i dit tempo og på dine præmisser, så du får en behagelig oplevelse med det bedst mulige resultat.

Kontakt mig ved at ringe eller sende en SMS til 27 62 84 29. Du kan også skrive til mig på enten klinik32a@gmail.com eller via kontaktformularen, så vender jeg retur hurtigst muligt. Jeg ser frem til at byde dig velkommen indenfor.

Se hvad vores kunder siger

Akupunktur - fordi det virker

Et slogan, men mere end det. Det er faktisk sandheden. Selv aldersrelaterede symptomer som andre giver op overfor, afhjælpes helt eller mildnes ved behandling med akupunktur hos Marlene

– Laura

Lindret smerter

Jeg er kommet her hos Marlene siden efteråret 2013 og har fået akupunktur for gigt og iskias. Det har hjulpet meget og har lindret mine smerter.

– Jeanette

Varmeste anbefalinger til Marlene

Har I helbredsproblemer? Så kan jeg helt sikkert anbefale Marlene. Hun er et helt unikt menneske, som spænder over mange behandlingsformer.

Og det hjælper, det kan jeg trygt stå inde for. Derfor mine varmeste anbefalinger til Marlene

– Katrine

Kan godt anbefale akupunktur

Jeg har haft problemer med balance nerven – depression – træthed – almen utilpashed. Hver gang jeg har været hos Marlene og fået behandling har det hjulpet. Kan godt anbefale en behandling med akupunktur engang i mellem.

– Poul Erik

Skriv til mig

Du er altid velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål eller overvejer at starte et behandlingsforløb. Ring eller send en SMS til mig på 27 62 84 29. Du kan også sende mig en mail på klinik32a@gmail.com eller udfyld kontaktformularen.

Jeg glæder mig til at høre fra dig.