Menstruations­problemer

Kæmper du hver måned med oppustethed, sukkertrang eller græder du over ingenting?

Kender du til:

Er du nødt til at lægge dig syg en gang imellem med vanvittige smerter i underlivet?

Dårligt humør? Smerter? Kraftige blødninger? Vægtøgning? Uregelmæssige menstruationer? Lændesmerter? Hovedpine? Akne? Spændinger i nakke og skuldre?

Er det noget du kender til?

Så kan det være du lider af PMS – præmenstruelt syndrom

Der kan være mange årsager til menstruationsproblemer. Stress, PCOS og endometriose kan også være en årsag, og menstruationsproblemer kan være årsag til manglende graviditet.

Det rigtigt gode ved at få hjælp med akupunktur er, at du slipper for at spise en masse smertestillende piller, og det der er værre. Derved slipper du for bivirkningerne. Akupunktur styrker og stabiliserer din krop, danner endofiner, der afhjælper smerter og løfter humøret. Det er utroligt effektivt for både krop og psyke.

Massage kan løsne op for en anspændt krop og give velvære

Der kan sagtens være både vitamin og mineral mangler involveret fx magnesium mangel. Bløder du meget, kan du også være i underskud af jern. Så det vil være oplagt at få en vitamin og mineral test med en efterfølgende kostplan, med kost der styrker din ubalance.

TCM Kost terapi går ud på, at man kan bruge mad terapeutisk, dvs alt efter hvilket ubalancemønster du har, så kan du selv deltage i behandlingen ved at spise fødevarer, der gavner dine ubalancer og derved dæmper symptomerne. Kost kan betyde en hel del for menstruationsproblemer.

En special blanding af Bach’s blomster remedier kan også gøre underværker. Da der ofte er følelser involveret ved menstruationsproblemer, kan blomstermedicin være et fantastisk hjælpemiddel. Det virker ved at du bliver afslappet, får en indre ro og problemerne kommer på afstand og fylder ikke så meget.

Akupunktur kan både regulere menstruationen og forebygge smerter ved hjælp af en vedligeholdelsesplan.

Hvad kan du selv gøre

Du kan selv afhjælpe noget af ubehaget og smerterne ved at holde igen med koffeinholdige drikke, undgå stress, overdreven motion og søvnunderskud.

Derimod er varm te, gåture og frisk luft godt. Sørg for at holde dig varm, især over lænden. Og det allerbedste – mørk chokolade kan mildne både fysiske og psykiske symptomer på PMS.

Helt overordnet gælder ved alle smertetilstande, at man mærker smerter tydeligere, når man er uoplagt, stresset, trist eller fysisk udmattet. Heraf følger således også, at smerte gener kan opleves mindre udtalte, hvis man er veludhvilet og har det godt fysisk og psykisk.

Husk – du skal altid gå til lægen hvis

  • Hvis du får ekstrem kraftig blødning
  • Hvis du pletbløder mellem perioderne
  • Ekstreme smerter

Pst…. fås også som et koncentreret behandlingsforløb

Det er et intensivt forløb med kort tid mellem behandlingerne. Det betyder at behandlingen får bedre fat, og det hjælper hurtigere. Det har også den fordel, at når der kun fokuseres på et problem ad gangen, så er der større chance for, at jeg kommer mere i dybden. Desuden har erfaringen sagt mig, at når jeg griber problemet an fra mange sider, så virker det bare bedre.

Læs mere under behandlingsforløb

Du kan selvfølgelig stadig få en behandling ad gangen eller et rabatkort til 5 behandlinger, hvis du ikke synes et koncentreret forløb er noget for dig.

Er du blevet motiveret nu og vil i gang med det samme, så hvis du vil have lidt hjælp, så kan du bestille en tid

Se hvad vores kunder siger

Akupunktur - fordi det virker

Et slogan, men mere end det. Det er faktisk sandheden. Selv aldersrelaterede symptomer som andre giver op overfor, afhjælpes helt eller mildnes ved behandling med akupunktur hos Marlene

– Laura

Lindret smerter

Jeg er kommet her hos Marlene siden efteråret 2013 og har fået akupunktur for gigt og iskias. Det har hjulpet meget og har lindret mine smerter.

– Jeanette

Varmeste anbefalinger til Marlene

Har I helbredsproblemer? Så kan jeg helt sikkert anbefale Marlene. Hun er et helt unikt menneske, som spænder over mange behandlingsformer.

Og det hjælper, det kan jeg trygt stå inde for. Derfor mine varmeste anbefalinger til Marlene

– Katrine

Kan godt anbefale akupunktur

Jeg har haft problemer med balance nerven – depression – træthed – almen utilpashed. Hver gang jeg har været hos Marlene og fået behandling har det hjulpet. Kan godt anbefale en behandling med akupunktur engang i mellem.

– Poul Erik

Skriv til mig

Du er altid velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål eller overvejer at starte et behandlingsforløb. Ring eller send en SMS til mig på 27 62 84 29. Du kan også sende mig en mail på klinik32a@gmail.com eller udfyld kontaktformularen.

Jeg glæder mig til at høre fra dig.