Nakke- og skuldersmerter

Vågner du op mange morgener og er helt skæv i hovedet?

Nakke- og skuldersmerter

Sidder du ved computeren eller telefonen og kan bare mærke hvordan spændingerne strammer og evt ender med en slem hovedpine?

Er du stiv i hele overkroppen og skal gøre lidt gymnastik, før du kan komme i gang?

Er du træt af, at det dræner dig for energi, så du ikke har overskud til det, der betyder mest?

Drømmer du om et liv uden smerter og jag? – Hvor du kan hygge med familien og gøre alt det du holder af?

Så er det vist på tide, at du erkender, at du trænger til behandling…

Nakke- og skuldersmerter og spændinger er en af hverdagens mest frustrerende udfordringer – og kan uden den rette behandling blive altoverskyggende og dræne ens krop for energi

Akupunktur løsner op og sætter gang i cirkulationen i kroppen.
Jeg vælger at kombinere nålene med massage og cupping, da det hjælper med at løsne spændinger i musklerne og dermed skabe bedre forudsætning for akupunkturbehandlingen.
Det er ikke nødvendigt at kombinere ved hver behandling.

Der kan være mange årsager til nakkesmerter fx en forkert bevægelse, stress, træk, en dårlig arbejdsstilling, et fald eller stød, eller de kan være opstået ganske langsomt over tid.
Smerter i skulderen kan komme fra selve leddet eller fra det omgivende væv (muskler mm). Skuldersmerter kan også stamme fra nakke- og brysthvirvlerne eller være et tegn på hjerteproblemer. Fælles for disse smerter er, at de ikke bør ignoreres.

Se hvad vores kunder siger

Akupunktur - fordi det virker

Et slogan, men mere end det. Det er faktisk sandheden. Selv aldersrelaterede symptomer som andre giver op overfor, afhjælpes helt eller mildnes ved behandling med akupunktur hos Marlene

– Laura

Lindret smerter

Jeg er kommet her hos Marlene siden efteråret 2013 og har fået akupunktur for gigt og iskias. Det har hjulpet meget og har lindret mine smerter.

– Jeanette

Varmeste anbefalinger til Marlene

Har I helbredsproblemer? Så kan jeg helt sikkert anbefale Marlene. Hun er et helt unikt menneske, som spænder over mange behandlingsformer.

Og det hjælper, det kan jeg trygt stå inde for. Derfor mine varmeste anbefalinger til Marlene

– Katrine

Kan godt anbefale akupunktur

Jeg har haft problemer med balance nerven – depression – træthed – almen utilpashed. Hver gang jeg har været hos Marlene og fået behandling har det hjulpet. Kan godt anbefale en behandling med akupunktur engang i mellem.

– Poul Erik

Skriv til mig

Du er altid velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål eller overvejer at starte et behandlingsforløb. Ring eller send en SMS til mig på 27 62 84 29. Du kan også sende mig en mail på klinik32a@gmail.com eller udfyld kontaktformularen.

Jeg glæder mig til at høre fra dig.