Nyheder i klinikken

Her kan du følge med i, hvad der sker i klinikken.

Sikke et år vi har haft med corona. Klinikken blev lukket helt ned i marts og måtte så åbne igen til maj. Og så tog vi lige en nedlukning til i december og langt ind i det nye år.

Inden for staten er akupunktur og massage et liberalt erhverv, derfor skal vi lukke ligesom frisører, tatovører osv. Staten vil ikke accepterer, at vi er et sundhedsfag, der kan afhjælpe folks smerter.

Det kan umuligt have noget med afstand og tæt kontakt at gøre, da både fysioterapeuter, fodterapeuter, kiropraktorer, sygeplejersker og jordmødre, der arbejder som akupunktører GERNE må behandle. Fordi de har patienter i smerteforløb, der ikke kan afbrydes……..

Det har vi, som akupunktører og massører også.

Men regler er regler – og det er vi nødt til at overholde. Vi skal af med den MØG-corona snart, så der kan komme gang i både vores klinik og livet ved siden af igen.

21. april 20 – Så er klinikken åben igen

Jeg vil så benytte lejligheden til at ønske jer alle en rigtig dejlig påske, selv om den måske bliver lidt anderledes. Pas nu godt på jer selv.

Der skulle have været Helsemesse i Rødvig, på Harmonien i Påsken. Den 11. og 12. april 20, men det er udsat pga Corona til d. 12. og 13. september 20.

Håber vi ses alligevel 🙂 til den tid.