Persondataloven

Ifølge persondataloven af 25.05.18 skal du oplyses om følgende:

Jeg skriver en journal om dig, der indeholder dit navn, adresse, fødselsdag og i få tilfælde dit cpr nr., (kun hvis du skal have behandlingen refunderet hos sundhedsforsikringer eller Sygeforsikringen Danmark.)

For at du er helt klar over det, beder jeg dig om at underskrive en samtykke erklæring ved dit første besøg i klinikken.

Der giver du tilladelse til, at jeg har person-følsomme oplysninger om dig fx om sygdomme, medicin, sociale og emotionelle forhold eller andet. Du kan sagtens nægte at give mig visse oplysninger, men så kan du ikke regne med en optimal behandling. Oplysningerne bruges udelukkende til at lave en behandlingsplan og til at udføre den.

Du kan til enhver tid se de oplysninger, jeg har på dig.

Jeg skal ifølge loven opbevare dine data i 5 år fra dit sidste besøg, derefter bliver de destrueret.

Din journal opbevares i et aflåst skab, og det er kun mig, der har adgang til den.

Modtager du nyhedsbrev fra mig, så har du selv givet tilladelse til, at jeg har din mailadresse. Du kan til enhver tid blot afmelde nyhedsbrevet, og så slettes din mailadresse automatisk.

Hvis du ønsker at klage over min behandling af dine personoplysninger, kan dette ske til Datatilsynet, på adressen Borgergade 28,5., 1300 København, telefon 33 19 32 00 e-mail: dt@datatilsynet.dk.