Persondataloven

På Den Alternative Klinik tilbyder vi akupunktur kombineret med massage som en måde at øge afslapning og lindre smerter og ubehag på.

Ifølge persondataloven af 25.05.18 skal du oplyses om følgende:

Jeg skriver en journal om dig, der indeholder dit navn, adresse, fødselsdag og i få tilfælde dit cpr nr., (kun hvis du skal have behandlingen refunderet hos sundhedsforsikringer eller Sygeforsikringen Danmark.)

For at du er helt klar over det, beder jeg dig om at underskrive en samtykke erklæring ved dit første besøg i klinikken.

Der giver du tilladelse til, at jeg har person-følsomme oplysninger om dig fx om sygdomme, medicin, sociale og emotionelle forhold eller andet. Du kan sagtens nægte at give mig visse oplysninger, men så kan du ikke regne med en optimal behandling. Oplysningerne bruges udelukkende til at lave en behandlingsplan og til at udføre den.

Du kan til enhver tid se de oplysninger, jeg har på dig.

Jeg skal ifølge loven opbevare dine data i 5 år fra dit sidste besøg, derefter bliver de destrueret. Din journal opbevares i et aflåst skab, og det er kun mig, der har adgang til den.

Modtager du nyhedsbrev fra mig, så har du selv givet tilladelse til, at jeg har din mailadresse. Du kan til enhver tid blot afmelde nyhedsbrevet, og så slettes din mailadresse automatisk.

Hvis du ønsker at klage over min behandling af dine personoplysninger, kan dette ske til Datatilsynet, på adressen Borgergade 28,5., 1300 København, telefon 33 19 32 00 e-mail: dt@datatilsynet.dk.

Se hvad vores kunder siger

Akupunktur - fordi det virker

Et slogan, men mere end det. Det er faktisk sandheden. Selv aldersrelaterede symptomer som andre giver op overfor, afhjælpes helt eller mildnes ved behandling med akupunktur hos Marlene

– Laura

Lindret smerter

Jeg er kommet her hos Marlene siden efteråret 2013 og har fået akupunktur for gigt og iskias. Det har hjulpet meget og har lindret mine smerter.

– Jeanette

Varmeste anbefalinger til Marlene

Har I helbredsproblemer? Så kan jeg helt sikkert anbefale Marlene. Hun er et helt unikt menneske, som spænder over mange behandlingsformer.

Og det hjælper, det kan jeg trygt stå inde for. Derfor mine varmeste anbefalinger til Marlene

– Katrine

Kan godt anbefale akupunktur

Jeg har haft problemer med balance nerven – depression – træthed – almen utilpashed. Hver gang jeg har været hos Marlene og fået behandling har det hjulpet. Kan godt anbefale en behandling med akupunktur engang i mellem.

– Poul Erik

Skriv til mig

Du er altid velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål eller overvejer at starte et behandlingsforløb. Ring eller send en SMS til mig på 27 62 84 29. Du kan også sende mig en mail på klinik32a@gmail.com eller udfyld kontaktformularen.

Jeg glæder mig til at høre fra dig.