Ryg- og lændesmerter

Har du rygsmerter – hvad enten det er ryg eller lænd, så er du kommet til det rette sted, for jeg kan hjælpe dig til at få det bedre

Døjer du med smerter dag ind og dag ud? Er det blevet et stort problem for dig at få sokkerne på?

Bekymrer du dig om fremtiden og dit arbejde – og om du kan klare det hele? – Rengøring, indkøb, sport, havearbejde eller din yndlings hobby?

Bliver du trist og ked af det, fordi du er nødt til at sige nej til mange ting? Fx passe børnebørnene, tage ud med vennerne, stå op længe til en fodboldkamp eller koncert?

Er du bare træt af aldrig at være helt på toppen?

Drømmer du om et liv uden smerter og jag? – Hvor du kan hygge med familien og gøre alt det du holder af?

Brænder du for at få din vitalitet tilbage igen? – At mærke GLÆDE, BEVÆGELIGHED og RO?

Ville du ønske, at du bare kunne slappe af og være fri for smerter og spændinger?

Hvis du kan sige ja til noget af det, så lever du ikke livet fuldt ud, og derfor ville det være en god ide, at investere i dig selv og få noget akupunktur og massage

Jo før du kommer i gang – jo før får du det bedre

Du kan bestille en tid på tlf  2762 8429

Pst…. fås også som et koncentreret behandlingsforløb.

Det er et intensivt forløb med kort tid mellem behandlingerne. Det betyder at behandlingen får bedre fat, og det hjælper hurtigere.  Det har også den fordel, at når der kun fokuseres på et problem ad gangen, så er der større chance for, at jeg kommer mere i dybden. Desuden har erfaringen sagt mig, at når jeg griber problemet an fra mange sider, så virker det bare bedre.

Læs mere under behandlingsforløb

Du kan selvfølgelig stadig få en behandling ad gangen eller et rabatkort til 5 behandlinger, hvis du ikke synes et koncentreret forløb er noget for dig.