Ryg- og lændesmerter

Har du rygsmerter – hvad enten det er ryg eller lænd, så er du kommet til det rette sted, for jeg kan hjælpe dig til at få det bedre

Ryg- og lændesmerter

Døjer du med smerter dag ind og dag ud? Er det blevet et stort problem for dig at få sokkerne på?

Bekymrer du dig om fremtiden og dit arbejde – og om du kan klare det hele? – Rengøring, indkøb, sport, havearbejde eller din yndlings hobby?

Bliver du trist og ked af det, fordi du er nødt til at sige nej til mange ting? Fx passe børnebørnene, tage ud med vennerne, stå op længe til en fodboldkamp eller koncert?

Er du bare træt af aldrig at være helt på toppen?

Drømmer du om et liv uden smerter og jag? – Hvor du kan hygge med familien og gøre alt det du holder af?

Brænder du for at få din vitalitet tilbage igen? – At mærke GLÆDE, BEVÆGELIGHED og RO?

Ville du ønske, at du bare kunne slappe af og være fri for smerter og spændinger?

Hvis du kan sige ja til noget af det, så lever du ikke livet fuldt ud, og derfor ville det være en god ide, at investere i dig selv og få noget akupunktur og massage

Jo før du kommer i gang – jo før får du det bedre

Pst…. fås også som et koncentreret behandlingsforløb.

Det er et intensivt forløb med kort tid mellem behandlingerne. Det betyder at behandlingen får bedre fat, og det hjælper hurtigere. Det har også den fordel, at når der kun fokuseres på et problem ad gangen, så er der større chance for, at jeg kommer mere i dybden. Desuden har erfaringen sagt mig, at når jeg griber problemet an fra mange sider, så virker det bare bedre.

Læs mere under behandlingsforløb

Du kan selvfølgelig stadig få en behandling ad gangen eller et rabatkort til 5 behandlinger, hvis du ikke synes et koncentreret forløb er noget for dig.

Se hvad vores kunder siger

Akupunktur - fordi det virker

Et slogan, men mere end det. Det er faktisk sandheden. Selv aldersrelaterede symptomer som andre giver op overfor, afhjælpes helt eller mildnes ved behandling med akupunktur hos Marlene

– Laura

Lindret smerter

Jeg er kommet her hos Marlene siden efteråret 2013 og har fået akupunktur for gigt og iskias. Det har hjulpet meget og har lindret mine smerter.

– Jeanette

Varmeste anbefalinger til Marlene

Har I helbredsproblemer? Så kan jeg helt sikkert anbefale Marlene. Hun er et helt unikt menneske, som spænder over mange behandlingsformer.

Og det hjælper, det kan jeg trygt stå inde for. Derfor mine varmeste anbefalinger til Marlene

– Katrine

Kan godt anbefale akupunktur

Jeg har haft problemer med balance nerven – depression – træthed – almen utilpashed. Hver gang jeg har været hos Marlene og fået behandling har det hjulpet. Kan godt anbefale en behandling med akupunktur engang i mellem.

– Poul Erik

Skriv til mig

Du er altid velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål eller overvejer at starte et behandlingsforløb. Ring eller send en SMS til mig på 27 62 84 29. Du kan også sende mig en mail på klinik32a@gmail.com eller udfyld kontaktformularen.

Jeg glæder mig til at høre fra dig.