Rygestop

Ingen Motivation – Ingen Succes

Akupunktur er en bivirkningsfri måde at holde op med at ryge på, men du skal selv have motivationen og gøre det hårde arbejde. Men både de psykiske og de fysiske abstinenser KAN afhjælpes og understøttes med akupunktur.

Du sætter en stop dato, og indstiller dig mentalt på at holde op. Enten en ”kold tyrker” eller med lidt hjælpemidler.

Du får din første behandling på din første røgfrie dag. Det er vigtigt, at du ikke ryger samme dag, som behandlingen.

Allerede når du bestiller tiden, skal du begynde på en vitamin og mineral kur. Sideløbende med akupunktur behandlingerne tager du homøopatiske dråber.

Så behandlingen går bredt på abstinenserne – men du må selv ændre vaner og lære at beskæftige tanker, hænder og mund med noget andet. Og det er det sværeste.

Samtidig skal du erkende, at du aldrig skal ryge mere. Hverken til fester, begravelser eller bare for at tjekke, hvordan det nu smager. Det er SLUT.

Men når du genopdager fornøjelsen ved at trække frisk luft ned i lungerne, samt dufte- og smagssansen bliver stimuleret, så vokser motivationen og lysten til at holde ved.

Du skal regne med mindst 6-10 behandlinger, hvor både øre og krops akupunktur indgår.

Akupunktur kan både holde dig røgfri og forebygge at du falder i, ved hjælp af en vedligeholdelsesplan.

Der er kæmpestore sundhedsgevinster at hente ved et rygestop

Er du blevet motiveret nu og vil i gang med det samme, så kan du bestille en tid på

tlf.   2762 8429

Pst…. fås også som et koncentreret behandlingsforløb.

Det er et intensivt forløb med kort tid mellem behandlingerne. Det betyder at behandlingen får bedre fat, og det hjælper hurtigere.  Det har også den fordel, at når der kun fokuseres på et problem ad gangen, så er der større chance for, at jeg kommer mere i dybden. Desuden har erfaringen sagt mig, at når jeg griber problemet an fra mange sider, så virker det bare bedre.

Læs mere på behandlingsforløb

Du kan selvfølgelig stadig få en behandling ad gangen eller et rabatkort til 5 behandlinger, hvis du ikke synes et koncentreret forløb er noget for dig.