Rygestop

Ingen Motivation – Ingen Succes

Ingen Motivation – Ingen Succes

Akupunktur er en bivirkningsfri måde at holde op med at ryge på, men du skal selv have motivationen og gøre det hårde arbejde. Men både de psykiske og de fysiske abstinenser KAN afhjælpes og understøttes med akupunktur.

Du sætter en stop dato, og indstiller dig mentalt på at holde op. Enten en ”kold tyrker” eller med lidt hjælpemidler.

Du får din første behandling på din første røgfrie dag. Det er vigtigt, at du ikke ryger samme dag, som behandlingen.

Allerede når du bestiller tiden, skal du begynde på en vitamin og mineral kur. Sideløbende med akupunktur behandlingerne tager du homøopatiske dråber.

Så behandlingen går bredt på abstinenserne – men du må selv ændre vaner og lære at beskæftige tanker, hænder og mund med noget andet. Og det er det sværeste.

Samtidig skal du erkende, at du aldrig skal ryge mere. Hverken til fester, begravelser eller bare for at tjekke, hvordan det nu smager. Det er SLUT.

Men når du genopdager fornøjelsen ved at trække frisk luft ned i lungerne, samt dufte- og smagssansen bliver stimuleret, så vokser motivationen og lysten til at holde ved.

Du skal regne med mindst 6-10 behandlinger, hvor både øre og krops akupunktur indgår.

Akupunktur kan både holde dig røgfri og forebygge at du falder i, ved hjælp af en vedligeholdelsesplan

Der er kæmpestore sundhedsgevinster at hente ved et rygestop

Pst…. fås også som et koncentreret behandlingsforløb.

Det er et intensivt forløb med kort tid mellem behandlingerne. Det betyder at behandlingen får bedre fat, og det hjælper hurtigere. Det har også den fordel, at når der kun fokuseres på et problem ad gangen, så er der større chance for, at jeg kommer mere i dybden. Desuden har erfaringen sagt mig, at når jeg griber problemet an fra mange sider, så virker det bare bedre.

Læs mere på behandlingsforløb

Du kan selvfølgelig stadig få en behandling ad gangen eller et rabatkort til 5 behandlinger, hvis du ikke synes et koncentreret forløb er noget for dig.

Se hvad vores kunder siger

Akupunktur - fordi det virker

Et slogan, men mere end det. Det er faktisk sandheden. Selv aldersrelaterede symptomer som andre giver op overfor, afhjælpes helt eller mildnes ved behandling med akupunktur hos Marlene

– Laura

Lindret smerter

Jeg er kommet her hos Marlene siden efteråret 2013 og har fået akupunktur for gigt og iskias. Det har hjulpet meget og har lindret mine smerter.

– Jeanette

Varmeste anbefalinger til Marlene

Har I helbredsproblemer? Så kan jeg helt sikkert anbefale Marlene. Hun er et helt unikt menneske, som spænder over mange behandlingsformer.

Og det hjælper, det kan jeg trygt stå inde for. Derfor mine varmeste anbefalinger til Marlene

– Katrine

Kan godt anbefale akupunktur

Jeg har haft problemer med balance nerven – depression – træthed – almen utilpashed. Hver gang jeg har været hos Marlene og fået behandling har det hjulpet. Kan godt anbefale en behandling med akupunktur engang i mellem.

– Poul Erik

Skriv til mig

Du er altid velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål eller overvejer at starte et behandlingsforløb. Ring eller send en SMS til mig på 27 62 84 29. Du kan også sende mig en mail på klinik32a@gmail.com eller udfyld kontaktformularen.

Jeg glæder mig til at høre fra dig.