Smerter

Har du smerter?

Har du smerter i:

Skulder? Nakke? Hånd? Fod? Knæ? Hofte? Albue? Lyske? Lår? Arm? Psyke? Andet? Gigt? Fibromyalgi? Hælspore? Seneskedebetændelse? Musearm? Kramper i ben? Andet?

Kunne du tænke dig at få det bedre?

Ens for alle smerter er, at jo før du får dem behandlet, jo lettere er det at behandle dem.

Det rigtigt gode ved at få hjælp med akupunktur er, at du slipper for at spise en masse smertestillende piller, og det der er værre. Derved slipper du for bivirkningerne. Akupunktur styrker og stabiliserer din krop, danner endofiner, der afhjælper smerter og løfter humøret. Samtidig behandles der for den specifikke smerte.

Stressrelaterede smerter sætter sig ofte som anspændte muskler, der ophober affaldsstoffer. Derfor kan en blid massage løsne op for musklerne og samtidig have en terapeutisk virkning på smertens psykiske side bl. a. angst og depression ved at frigive oxytocin. Det virker beroligende og sænker både kortisol niveau samt blodtryk. Oxytocin udløses især ved berøring.

Ud over ved akupunktur og massage, frigøres kroppens egne endorfiner bl.a. ved latter, berøring, sport.

Det er derfor behandlingerne er smertestillende.

Akupunktur kan både holde dig smertefri fri og forebygge nye smerter ved hjælp af en vedligeholdelsesplan.

Der findes også en del homøopatiske midler, kosttilskud og naturmedicin, du kan tage mod smerter – det er bl.a. det, jeg finder ud af ved en kinesiologisk test.

Bach’s blomstermedicin kan være et fantastisk hjælpemiddel. Det griber problemerne an fra den følelsesmæssige side. Det virker ved at du bliver afslappet, får en indre ro og problemerne kommer på afstand og fylder ikke så meget.

Kosten betyder en stor del ved smerter. De fleste har simpelthen ikke overskud til at lave sund mad, og kommer derfor til at leve usundt og efterfølgende mangel af vitaminer og mineraler. Det forstærker smerterne og stresser krop og sind.

Så en vitamin og mineral test med efterfølgende kostplan, der er lavet lige til dig og dine problemer er en rigtig god ide.

TCM Kost terapi går ud på, at man kan bruge mad terapeutisk, dvs alt efter hvilket ubalancemønster du har, så kan du selv deltage i behandlingen ved at spise fødevarer, der gavner dine ubalancer og derved dæmper symptomerne. Det gode ved TCM kost er, at det er små skridt, der ikke stresser.

Mennesker reagerer forskelligt på smerte, fordi det er meget individuelt, hvordan vi oplever og håndterer livets forskellige situationer. Både det vi selv kan ændre, men måske især det, vi ikke har mulighed for at ændre.

Smerter kan være mange ting, og det der gør meget ondt på den ene, er måske ikke så slemt hos den anden. Stress kan forårsage eller forstærke smerter. Føler du stress, er det derfor vigtigt at sørge for at slappe af. Du kan fx dyrke meditation, tage en lur eller gå en tur.

Smerter kan have mange årsager, men kan komme af fx stress, spændinger eller sygdomme.

Al smerte er en stresstilstand i kroppen.

Ved kroniske og svære smerter må der beregnes et længerevarende behandlings forløb. Selvfølgelig alt efter hvad det drejer sig om.

Husk – du skal altid gå til lægen hvis, du får voldsomme smerter

Pst…. fås også som et koncentreret behandlingsforløb.

Det er et intensivt forløb med kort tid mellem behandlingerne. Det betyder at behandlingen får bedre fat, og det hjælper hurtigere. Det har også den fordel, at når der kun fokuseres på et problem ad gangen, så er der større chance for, at jeg kommer mere i dybden. Desuden har erfaringen sagt mig, at når jeg griber problemet an fra mange sider, så virker det bare bedre.

Læs mere under behandlingsforløb

Du kan selvfølgelig stadig få en behandling ad gangen eller et rabatkort til 5 behandlinger, hvis du ikke synes et koncentreret forløb er noget for dig.

Det er så lidt, der skal til. Så hvis du vil have lidt hjælp, så kan du bestille en tid på tlf. eller mail.

Se hvad vores kunder siger

Akupunktur - fordi det virker

Et slogan, men mere end det. Det er faktisk sandheden. Selv aldersrelaterede symptomer som andre giver op overfor, afhjælpes helt eller mildnes ved behandling med akupunktur hos Marlene

– Laura

Lindret smerter

Jeg er kommet her hos Marlene siden efteråret 2013 og har fået akupunktur for gigt og iskias. Det har hjulpet meget og har lindret mine smerter.

– Jeanette

Varmeste anbefalinger til Marlene

Har I helbredsproblemer? Så kan jeg helt sikkert anbefale Marlene. Hun er et helt unikt menneske, som spænder over mange behandlingsformer.

Og det hjælper, det kan jeg trygt stå inde for. Derfor mine varmeste anbefalinger til Marlene

– Katrine

Kan godt anbefale akupunktur

Jeg har haft problemer med balance nerven – depression – træthed – almen utilpashed. Hver gang jeg har været hos Marlene og fået behandling har det hjulpet. Kan godt anbefale en behandling med akupunktur engang i mellem.

– Poul Erik

Skriv til mig

Du er altid velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål eller overvejer at starte et behandlingsforløb. Ring eller send en SMS til mig på 27 62 84 29. Du kan også sende mig en mail på klinik32a@gmail.com eller udfyld kontaktformularen.

Jeg glæder mig til at høre fra dig.