Stress

Kender du til det?

Kender du til:

– at du bare har det rædselsfuldt og egentlig ikke rigtigt kan finde ud af hvorfor?

Lige pludselig synes folk, at du er sur hele tiden og du kan græde over de mærkeligste ting.

Så er du måske ramt af stress i en eller anden grad.

fx oplever du nogle af følgende symptomer:

  • Smerter
  • Hovedpine eller migræne
  • Søvnproblemer
  • Humørsvingninger, tristhed, irritabilitet, vrede, depression
  • fordøjelses problemer
  • Manglende energi, overskud og lavt immunforsvar
  • Mindre lyst og overskud til socialt samvær

Vores forventninger

Mennesker reagerer forskelligt på stress, fordi det er meget individuelt, hvordan vi oplever og håndterer livets forskellige situationer. Både det vi selv kan ændre, men måske især det, vi ikke har mulighed for at ændre.

Det, den ene tager i stiv arm, kan være lige præcis det, der får det hele til at ramle for den anden. Derfor er stress også utroligt svært at forudse.

Det er ikke stress i sig selv, der er problemet – Det er især vores egne forventninger, der stresser

Det er vigtigt, at du gør noget ved din stress tilstand

Der er rigtig gode behandlings resultater med akupunktur, både hvad angår de psykiske og fysiske symptomer, fordi det enkelte menneske får sin helt egen behandlingsplan. Akupunktur udløser endofiner, der både er smertestillende og løfter humøret.

Stress sætter sig ofte som anspændte muskler, der ophober affaldsstoffer. Derfor kan en blid massage løsne op for musklerne og samtidig have en terapeutisk virkning på stressens psykiske lidelser bl. a. angst og depression ved at frigive oxytocin. Det virker beroligende og sænker både kortisol niveau samt blodtryk. Oxytocin udløses især ved berøring.

Man mærker smerter tydeligere, når man er stresset, trist eller fysisk udmattet.

Ligesom en stress sygdom tager lang tid at komme sig over, så må der også med akupunktur og massage beregnes et længere behandlings forløb. Selvfølgelig alt efter hvor omfattende din stress tilstand er.

Akupunktur kan både holde dig stress fri og forebygge ny stress ved hjælp af en vedligeholdelsesplan

Bach’s blomstermedicin kan være et fantastisk hjælpemiddel. Det griber problemerne an fra den følelsesmæssige side. Det virker ved at du bliver afslappet, får en indre ro og problemerne kommer på afstand og fylder ikke så meget.

Kosten betyder en stor del ved stress og de efterfølgende problemer. De fleste har simpelthen ikke overskud til at lave sund mad, og kommer derfor til at leve usundt og efterfølgende mangel af vitaminer og mineraler. Det forstærker stress og de lidelser du har fået oveni.

Så en vitamin og mineral test med efterfølgende kostplan, der er lavet lige til dig og dine problemer er en rigtig god ide.

TCM Kost terapi går ud på, at man kan bruge mad terapeutisk, dvs alt efter hvilket ubalancemønster du har, så kan du selv deltage i behandlingen ved at spise fødevarer, der gavner dine ubalancer og derved dæmper symptomerne. Kost betyder en stor del ved stress. Det gode ved TCM kost er, at det er små skridt, der ikke stresser.

Pst…. fås også som et koncentreret behandlingsforløb

Det er et intensivt forløb med kort tid mellem behandlingerne. Det betyder at behandlingen får bedre fat, og det hjælper hurtigere. Det har også den fordel, at når der kun fokuseres på et problem ad gangen, så er der større chance for, at jeg kommer mere i dybden. Desuden har erfaringen sagt mig, at når jeg griber problemet an fra mange sider, så virker det bare bedre.

Læs mere under behandlingsforløb

Du kan selvfølgelig stadig få en behandling ad gangen eller et rabatkort til 5 behandlinger, hvis du ikke synes et koncentreret forløb er noget for dig.

Det er så lidt, der skal til. Så hvis du vil have lidt hjælp, så kan du bestille en tid

Se hvad vores kunder siger

Akupunktur - fordi det virker

Et slogan, men mere end det. Det er faktisk sandheden. Selv aldersrelaterede symptomer som andre giver op overfor, afhjælpes helt eller mildnes ved behandling med akupunktur hos Marlene

– Laura

Lindret smerter

Jeg er kommet her hos Marlene siden efteråret 2013 og har fået akupunktur for gigt og iskias. Det har hjulpet meget og har lindret mine smerter.

– Jeanette

Varmeste anbefalinger til Marlene

Har I helbredsproblemer? Så kan jeg helt sikkert anbefale Marlene. Hun er et helt unikt menneske, som spænder over mange behandlingsformer.

Og det hjælper, det kan jeg trygt stå inde for. Derfor mine varmeste anbefalinger til Marlene

– Katrine

Kan godt anbefale akupunktur

Jeg har haft problemer med balance nerven – depression – træthed – almen utilpashed. Hver gang jeg har været hos Marlene og fået behandling har det hjulpet. Kan godt anbefale en behandling med akupunktur engang i mellem.

– Poul Erik

Skriv til mig

Du er altid velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål eller overvejer at starte et behandlingsforløb. Ring eller send en SMS til mig på 27 62 84 29. Du kan også sende mig en mail på klinik32a@gmail.com eller udfyld kontaktformularen.

Jeg glæder mig til at høre fra dig.