TCM aroma terapi

Aromaterapi er en ældgammel kunst.

Du ved selv, hvordan en duft kan vække gamle minder, og hvordan det halve af et dejligt måltid består af aromaen.

Stemninger kan forstærkes eller ændres ved hjælp af dufte.

Aromatiske planter – blomsten, bladet, barken – indeholder æteriske olier, der har været anvendt i århundreder til afslapning, forførelse, opfriskning, beroligelse eller stimulans alt efter behov.

Hver enkel æteriske olie har sin egen individuelle kombination af bestanddele; disse kan derefter indvirke på kroppens kemi, så der fremkommer specifikke helbredende virkninger.

Aromatiske olier kan anvendes på flere måder. Du kan nyde duften i en duftlampe, terapeutisk virkning, der går ind og virker på dine TCM mønstre, inhalering, massage eller hånd og fod bad.

Olien bliver blandet med en basis olie, og jeg tester på indersiden af din overarm, om du reagerer på olien, inden jeg bruger den til aromaterapi eller massage.

Alle mine olier er økologiske

TCM står for Traditionel kinesisk(chinese) medicin og er samlet set en hel masse forskellige behandlingsformer bl.a. akupunktur, urter, moxa, kost og massage.

TCM aromaterapi kan bruges som en af dem og bliver som regel kombineret med akupunktur eller andet, så man sætter ind på flere planer.

Det, der er så godt ved det er, at du selv kan gøre noget effektivt sammen med din behandling.

Ligesom TCM Kost terapi går ud på, at man kan bruge mad terapeutisk, alt efter hvilket ubalancemønster du har, så kan de forskellige olier også klassificeres, så de har en terapeutisk virkning på forskellige tilstande og ubalancer.

Jeg kigger på dine symptomer, din tunge, puls og lytter til hvad du siger. Og ud fra det laver jeg en blanding af forskellige æteriske olier.

Hjemmearbejdet består i, at smøre olien på udvalgte akupunkturpunkter.

Så det er igen en individuel behandling alt efter, hvem du er.

Du kan bestille en tid på tlf.: 2762 8429