TCM aroma terapi

Aromaterapi er en ældgammel kunst

Aromaterapi

Du ved selv, hvordan en duft kan vække gamle minder, og hvordan det halve af et dejligt måltid består af aromaen.

Stemninger kan forstærkes eller ændres ved hjælp af dufte.

Aromatiske planter – blomsten, bladet, barken – indeholder æteriske olier, der har været anvendt i århundreder til afslapning, forførelse, opfriskning, beroligelse eller stimulans alt efter behov.

Hver enkel æteriske olie har sin egen individuelle kombination af bestanddele; disse kan derefter indvirke på kroppens kemi, så der fremkommer specifikke helbredende virkninger.

Aromatiske olier kan anvendes på flere måder. Du kan nyde duften i en duftlampe, terapeutisk virkning, der går ind og virker på dine TCM mønstre, inhalering, massage eller hånd og fod bad.

Olien bliver blandet med en basis olie, og jeg tester på indersiden af din overarm, om du reagerer på olien, inden jeg bruger den til aromaterapi eller massage.

Alle mine olier er økologiske

TCM står for Traditionel kinesisk(chinese) medicin og er samlet set en hel masse forskellige behandlingsformer bl.a. akupunktur, urter, moxa, kost og massage. TCM aromaterapi kan bruges som en af dem og bliver som regel kombineret med akupunktur eller andet, så man sætter ind på flere planer. Det, der er så godt ved det er, at du selv kan gøre noget effektivt sammen med din behandling.

Ligesom TCM Kost terapi går ud på, at man kan bruge mad terapeutisk, alt efter hvilket ubalancemønster du har, så kan de forskellige olier også klassificeres, så de har en terapeutisk virkning på forskellige tilstande og ubalancer.

Jeg kigger på dine symptomer, din tunge, puls og lytter til hvad du siger. Og ud fra det laver jeg en blanding af forskellige æteriske olier.

Hjemmearbejdet består i, at smøre olien på udvalgte akupunkturpunkter.

Så det er igen en individuel behandling alt efter, hvem du er.

Se hvad vores kunder siger

Akupunktur - fordi det virker

Et slogan, men mere end det. Det er faktisk sandheden. Selv aldersrelaterede symptomer som andre giver op overfor, afhjælpes helt eller mildnes ved behandling med akupunktur hos Marlene

– Laura

Lindret smerter

Jeg er kommet her hos Marlene siden efteråret 2013 og har fået akupunktur for gigt og iskias. Det har hjulpet meget og har lindret mine smerter.

– Jeanette

Varmeste anbefalinger til Marlene

Har I helbredsproblemer? Så kan jeg helt sikkert anbefale Marlene. Hun er et helt unikt menneske, som spænder over mange behandlingsformer.

Og det hjælper, det kan jeg trygt stå inde for. Derfor mine varmeste anbefalinger til Marlene

– Katrine

Kan godt anbefale akupunktur

Jeg har haft problemer med balance nerven – depression – træthed – almen utilpashed. Hver gang jeg har været hos Marlene og fået behandling har det hjulpet. Kan godt anbefale en behandling med akupunktur engang i mellem.

– Poul Erik

Skriv til mig

Du er altid velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål eller overvejer at starte et behandlingsforløb. Ring eller send en SMS til mig på 27 62 84 29. Du kan også sende mig en mail på klinik32a@gmail.com eller udfyld kontaktformularen.

Jeg glæder mig til at høre fra dig.