Tilskud til akupunktur

Da jeg er RAB, registreret alternativ behandler, kan du få tilskud på to måder.

Tilskud

Der ydes tilskud fra Sygeforsikringen Danmark, hvis din læge har stillet en diagnose, og du er medlem. Du kan også få tilskud til rygestop med akupunktur.

De fleste sundhedsforsikringer dækker akupunkturbehandlinger, og du kan spare mange penge, hvis du er dækket. De fleste forsikringsselskaber giver 5-10 behandlinger pr. år.

Ring til dit forsikringsselskab og forhør dig, inden du kommer til akupunkturbehandlingen, da selskabet skal godkende det, før du kan få det refunderet. Medbring venligst en kopi af aftalen.

Se hvad vores kunder siger

Akupunktur - fordi det virker

Et slogan, men mere end det. Det er faktisk sandheden. Selv aldersrelaterede symptomer som andre giver op overfor, afhjælpes helt eller mildnes ved behandling med akupunktur hos Marlene

– Laura

Lindret smerter

Jeg er kommet her hos Marlene siden efteråret 2013 og har fået akupunktur for gigt og iskias. Det har hjulpet meget og har lindret mine smerter.

– Jeanette

Varmeste anbefalinger til Marlene

Har I helbredsproblemer? Så kan jeg helt sikkert anbefale Marlene. Hun er et helt unikt menneske, som spænder over mange behandlingsformer.

Og det hjælper, det kan jeg trygt stå inde for. Derfor mine varmeste anbefalinger til Marlene

– Katrine

Kan godt anbefale akupunktur

Jeg har haft problemer med balance nerven – depression – træthed – almen utilpashed. Hver gang jeg har været hos Marlene og fået behandling har det hjulpet. Kan godt anbefale en behandling med akupunktur engang i mellem.

– Poul Erik

Skriv til mig

Du er altid velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål eller overvejer at starte et behandlingsforløb. Ring eller send en SMS til mig på 27 62 84 29. Du kan også sende mig en mail på klinik32a@gmail.com eller udfyld kontaktformularen.

Jeg glæder mig til at høre fra dig.