Vægttab

At tage på i vægt, kan komme af mange årsager

Vægttab

Desværre kan man ikke bare tage en ”kold tyrker” med hensyn til vægttab, så for at få det optimale ud af behandlingen, må der en livsstilsændring – altså en kostomlægning og motion til.

At tage på i vægt, kan komme af mange årsager fx

  • Overspisning
  • Ondt i livet
  • Stress
  • Kedsomhed
  • Hormonelt
  • Stillesiddende arbejde
  • Sorg
  • Mangel på søvn
  • Mangel på næringsstoffer
  • Og sikkert meget mere

Motivationen

Hvis du har motivationen til at komme i gang, så kan akupunktur hjælpe på både de fysiske og psykiske abstinenser. Desuden afbalanceres dit blodsukker, som er skyld i mangen en sød og uberegnelig tand.

Der er ofte en del stress involveret ved vægtproblemer. Derfor vil du have rigtig stor glæde af at få en afstressende og blid fysiurgisk massage. Gerne med cupping så der bliver sat en udrensning i gang.

Spiser du efter dit TCM mønster, så aflaster du fordøjelsesorganerne, så de arbejder optimalt for dig. Det er baseret på kost, der gavner og kost, der skader. Og derved vil du tabe dig på en sund måde.

Kost betyder selvsagt en stor del ved overvægt. Men det der betyder mest, er dine vaner og tanker omkring mad.

Da der ofte er følelser involveret ved overvægt, kan Bach’s blomster remedier være et fantastisk hjælpemiddel. Det virker ved, at du bliver afslappet, får en indre ro og problemerne kommer på afstand og fylder ikke så meget.

Hvad enten der er følelsesmæssige årsager, dårlige kostvaner eller sygdom bag din overvægt, så kan en kinesiologisk test, der indeholder en ”stress af” behandling og en vitamin/mineral test, hjælpe på vægt problemerne. Dér kan jeg også finde de relevante kosttilskud, der hjælper dig bedst. Måske mangler din krop næringsstoffer, så den spiser mere for at blive dækket ind. Det finder vi ud af her.

Akupunktur kan hjælpe dig

Akupunktur kan hjælpe dig med at holde motivationen og vægttabet, og forebygge at du tager på igen – ved hjælp af en vedligeholdelsesplan. Er du blevet motiveret nu og vil i gang med det samme, så kan du bestille en tid på tlf. eller mail.

Pst…. fås også som et koncentreret behandlingsforløb

Det er et intensivt forløb med kort tid mellem behandlingerne. Det betyder at behandlingen får bedre fat, og det hjælper hurtigere. Det har også den fordel, at når der kun fokuseres på et problem ad gangen, så er der større chance for, at jeg kommer mere i dybden. Desuden har erfaringen sagt mig, at når jeg griber problemet an fra mange sider, så virker det bare bedre.

Læs mere under behandlingsforløb

Du kan selvfølgelig stadig få en behandling ad gangen eller et rabatkort til 5 behandlinger, hvis du ikke synes et koncentreret forløb er noget for dig.

Se hvad vores kunder siger

Akupunktur - fordi det virker

Et slogan, men mere end det. Det er faktisk sandheden. Selv aldersrelaterede symptomer som andre giver op overfor, afhjælpes helt eller mildnes ved behandling med akupunktur hos Marlene

– Laura

Lindret smerter

Jeg er kommet her hos Marlene siden efteråret 2013 og har fået akupunktur for gigt og iskias. Det har hjulpet meget og har lindret mine smerter.

– Jeanette

Varmeste anbefalinger til Marlene

Har I helbredsproblemer? Så kan jeg helt sikkert anbefale Marlene. Hun er et helt unikt menneske, som spænder over mange behandlingsformer.

Og det hjælper, det kan jeg trygt stå inde for. Derfor mine varmeste anbefalinger til Marlene

– Katrine

Kan godt anbefale akupunktur

Jeg har haft problemer med balance nerven – depression – træthed – almen utilpashed. Hver gang jeg har været hos Marlene og fået behandling har det hjulpet. Kan godt anbefale en behandling med akupunktur engang i mellem.

– Poul Erik

Skriv til mig

Du er altid velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål eller overvejer at starte et behandlingsforløb. Ring eller send en SMS til mig på 27 62 84 29. Du kan også sende mig en mail på klinik32a@gmail.com eller udfyld kontaktformularen.

Jeg glæder mig til at høre fra dig.