Vitamin og mineral test

Noget så enkelt, som at drikke rigeligt med vand og få de rigtige vitaminer og mineraler kan gøre underværker for dit helbred.

Vitamin og mineral test

Så er lavt immunforsvar, træthed, stress eller hårtab, vinterdepression, smerter eller andet en del af dit liv, og kunne du tænke dig at få mere energi, så vil en vitamin og mineral test være et oplagt valg.

Ved hjælp af en kinesiologi test finder jeg dine ubalancer, og derefter tester jeg, hvilke kosttilskud du evt. mangler.

Så taler vi om, hvad du selv kan gøre for at få mere energi. Det kan være du skal dyrke motion, spise lidt sundere, drikke mere vand eller måske vil et par akupunktur behandlinger, hvor immunforsvaret styrkes få dig i topform.

Se hvad vores kunder siger

Akupunktur - fordi det virker

Et slogan, men mere end det. Det er faktisk sandheden. Selv aldersrelaterede symptomer som andre giver op overfor, afhjælpes helt eller mildnes ved behandling med akupunktur hos Marlene

– Laura

Lindret smerter

Jeg er kommet her hos Marlene siden efteråret 2013 og har fået akupunktur for gigt og iskias. Det har hjulpet meget og har lindret mine smerter.

– Jeanette

Varmeste anbefalinger til Marlene

Har I helbredsproblemer? Så kan jeg helt sikkert anbefale Marlene. Hun er et helt unikt menneske, som spænder over mange behandlingsformer.

Og det hjælper, det kan jeg trygt stå inde for. Derfor mine varmeste anbefalinger til Marlene

– Katrine

Kan godt anbefale akupunktur

Jeg har haft problemer med balance nerven – depression – træthed – almen utilpashed. Hver gang jeg har været hos Marlene og fået behandling har det hjulpet. Kan godt anbefale en behandling med akupunktur engang i mellem.

– Poul Erik

Skriv til mig

Du er altid velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål eller overvejer at starte et behandlingsforløb. Ring eller send en SMS til mig på 27 62 84 29. Du kan også sende mig en mail på klinik32a@gmail.com eller udfyld kontaktformularen.

Jeg glæder mig til at høre fra dig.